Açık

ZABITA VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ORTAK ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLUYOR

Kırıkhan belediyesi Zabıta müdürlüğü ve İlçe Emniyet müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptığı çalışmalar Kırıkhan halkından takdir topluyor.

Zabıta ve Emniyet müdürlüğü ekiplerinin geçtiğimiz haftalar içerisinde yaptığı ortak çalışmalar neticesinde özellikle eski sanayide yasalara uygun olmayan bir şekilde hurdacılık yapanların hurdalarının o bölgeden kaldırılarak temizlenmesi, Barbaros mahallesinde yapılan ortak çalışmalarda yine yasalara uygun olmayan şekillerde hurdacılık yapanlara iki gün süre verilip hurdalarının kaldırılması yönündeki uyarı çalışmaları halk tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Ayrıca yapılan ortak çalışmalar kapsamında Kaldırım işgali yapan esnafların eşyalarının kaldırımlardan kaldırılması yönündeki çalışmalar ve kapalı çarşı diye adlandırılan bölgelerde caddeye motosikletlerini park edenlerin motorlarının kaldırılmasının sağlanması İlçe halkına rahat nefes alma ve huzurlu yaşama imkânı sağladı.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HALKIN SAĞLIK VE HUZURUNU BOZACAK DAVRANIŞLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Bütün bunların yanı sıra Zabıta müdürlüğü ekiplerinin Pazar yerlerine motosikletlerin girmelerini engellemek için Pazar girişlerine demir dubaların yapılması, Pazar yeri, ekmek fabrikaları, gıda maddesi satan işlerinin denetlenmesi gibi çalışmalar, yoğun yağışlar nedeniyle Aydınlı mahallesi Develi yolunda asfaltın kayması sonucu acil tedbirlerin alınması, Kırıkhan’da da hissedilen Elazığ depreminin başlangıcında alınan acil tedbir ve nöbetlerin tutulması, deprem dolayısıyla başlatılan yardım kampanyasındaki çalışmalarda büyük rol oynamaları, aşırı rüzgârda vatandaşlarımızın güvenliği için gece –gündüz devriye gezip nöbet tutmaları halka büyük huzur ve güven verdi.

Ayrıca Zabıta ve Fen işleri müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmaları neticesinde Kaymakamlık binası arkasındaki ücretsiz otoparkın içerisinde zemin düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Zabıta ve Emniyet müdürlüğünden yapılan ortak açıklamada; “İnsan odaklı hizmet anlayışımızla halkımızın ve şehrimizin huzurunu, sağlığını bozacak hiçbir davranış ve kişilere müsaade edilmeyecektir. Bundan sonrada ortak çalışmalarımız devam edecektir” denildi.