KARAMEHMETOĞLU VE YAVUZ KIRIKHAN’DAKİ AKRABALARINA SIĞINAN DEPREM MAĞDURU AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, merkezi Elazığ Sivrice’de yaşanan 6,8 şiddetinde ki depremde evlerini kaybedip Kırıkhan Bahçelievler mahallesinde ikamet eden akrabaları Hicret Kömür ailesinin yanına yerleşen 5 kişilik Sevinç ailesini ziyaret etti.

Ziyarette İlçe Sağlık gurup başkanı Ahmet Yılmaz ve bir psikologda bulundu.

Ziyarette deprem mağduru Sevinç ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Karamehmetoğlu ve Başkan Yavuz; “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan (c.c.) Rahmet kederli ailelerine ve yüce Milletimize başsağlığı, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Devletimiz vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için büyük gayret ve çalışmalar sergileyerek soğuk kış gününde vatandaşlarının yanında olup mağduriyetlerini gidermeye çalışmıştır.

Hicret Kömür başta olmak üzere Kömür ailesine akrabaları olan Sevinç ailesini yanlarına alarak destek olmalarından dolayı teşekkür ederiz. Bizlerde mağdur kardeşlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Rabbim Ülkemize ve Milletimize bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dediler.