Parçalı Bulutlu

T.B.M.M.’İN KURULUŞUNUN VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 104. YILI KUTLU OLSUN!

24.04.2024
A-

ÇELİK; “T.B.M.M.’İN KURULUŞUNUN VE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 104. YILI KUTLU OLSUN

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal ÇELİK, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

BAŞKAN ÇELİK Mesajında; “Milli iradenin tecelligahı ve istiklalimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yıl dönümünü kutlamanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Milletimizi ortak bir gaye etrafında bir araya getirerek birleştiren ilk Meclisimiz, vatan sevgisinin, milli birlik ve beraberliğin, hür yaşama uğruna sergilenen fedakârlığın en güzel timsali olmuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilen 23 Nisan günü, milletimizin gelecek nesillere verdiği önemi göstermesi bakımından da ayrı bir anlam ve önem taşımaktadır.

Çocuklarımızın yüreklerinde taşıdıkları vatan ve millet sevgisi, gözlerindeki yaşama sevinci ve umut ışığı ülkemizin geleceğine olan inancımızı güçlü kılmaktadır.

Kırıkhan Belediyesi olarak bizlerde Ülke geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın deprem dolayısıyla yaşadıkları olumsuzlukları bir an önce unutturabilmek, kendilerine olan özgüvenlerini arttırmak için oyun parkları başta olmak üzere evlatlarımızın sosyal, psikolojik alanlarda gelişimlerine katkı sunacak birçok projemizi hayata geçireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ulusumuzun ve çocuklarımızın Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 104. Kuruluş yıl dönümlerini ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Bu kutlu gün vesilesiyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bağımsız bir vatan üzerinde özgür yaşama iradesini bizlere miras bırakan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.” Dedi.