Hafif Yağmurlu

ÖMER ERDAL ÇELİK RESMİ TÖRENLE BELEDİYEYİ AYHAN YAVUZ’DAN DEVRALDI

05.04.2024
ÖMER ERDAL ÇELİK RESMİ TÖRENLE BELEDİYEYİ AYHAN YAVUZ’DAN DEVRALDI

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrasında Belediye Başkan seçilen Ömer Erdal Çelik, Ayhan Yavuz’dan belediyeyi resmen teslim aldı.

05.04.2024 Cuma günü Saat 11.00’de Şehit Gülşah Güler Sosyal tesisinde bulunan Belediye binası önünde gerçekleşen devir teslim törenine, Milletvekili Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik, eski belediye başkanı Ayhan Yavuz, Cumhur İttifakı ilçe başkanları ve teşkilatları, eski ve yeni Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, Belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşma yapan Ayhan Yavuz; “10 Yıllık görev sürem içerisinde ilçemize elimden geldiği kadar iyi bir şekilde hizmet etmeye çalıştım. Şimdide bu görevi kardeşim Ömer Erdal Çelik’e gururla teslim ediyorum. İlçemiz en kısa sürede Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk, yeni seçilen belediye meclis üyelerimiz ile birlikte ayağa kaldıracağına yürekten inanıyorum. İlçemize ve Ömer Erdal Çelik kardeşime hayırlı olsun.” Dedi.

Daha sonra mikrofona davet edilen Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik; “Değerli Başkanım Ayhan Yavuz’a ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. İlçemize çok güzel hizmetler yaptı. Bizlerde görev süremiz içerisinde Ayhan başkanımızın tecrübelerinden istifade edeceğiz. Bugünden itibaren Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk ile birlikte Hatay ve Kırıkhan’ımızın yüzünü güldüreceğiz.” Dedi.

YAVUZ VE ÇELİK’İN ardından kısa bir konuşma yapan Milletvekili Hüseyin Yayman; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk ve Kırıkhan Belediye başkanlarımızı tebrik ediyor başarılı hizmetler diliyorum. Bu başarı Cumhur İttifakının başarısıdır. Bizlerde bundan sonra Ankara’da ilimize ve ilçemize yapılması gereken ne varsa yapacağıma söz veriyorum.” Dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Yavuz, Ömer Erdal Çelik karşılık çiçeklerin verilmesi ile teslim töreni tamamlanmış oldu.

Burada ki törenin tamamlanmasının ardından Başkan Ömer Erdal Çelik, Belediye Meclis üyeleri ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.