Parçalı Bulutlu

BAŞKAN ÇELİK VALİ MASATLI İLE BİRLİKTE MERA AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRDİ

24.04.2024
BAŞKAN ÇELİK VALİ MASATLI İLE BİRLİKTE MERA AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal ÇELİK, Hatay Valisi Mustafa MASATLI’ nın da katılımı ile Kodallı Mahallesi’nde mera açılışına katıldı.

Açılış programına Vali Mustafa MASATLI ve Başkan Ömer Erdal ÇELİK ile birlikte Kırıkhan Kaymakamı Fikret DAĞ, Ziraat odası Başkanı Mehmet ÇELİK, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Açılış programında kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan CELİK;

“Yaşanan 6 Şubat depreminde hayvancılık ile uğraşan hemşerilerimiz deprem dolayısıyla büyük zaiyatlar yaşamıştı.

Ancak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Cumhur ittifakı hükümetimizin destekleri ile hayvanları telef olan vatandaşlarımıza büyükbaş ve küçükbaş hayvanları hibe yolu ile teslim edilmişti.

Hükümetimiz ve Kırıkhan Belediyesi olarak bizler de her daim olduğu gibi bundan sonra da hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza ve çiftçilerimize desteklerimiz devam edecektir.

Bu manada bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kodallı mahallemizdeki meramız mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun.

Meralar özellikle hayvanlarımızın gelişmesinde ve verimliliklerinin artmasında önemli bir unsurdur. Dolayısıyla Belediye olarak bizler de ilçemizde mera sayılarının artması için elimizden gelen bütün gayretleri ve çalışmaları göstereceğiz. “DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ VAR OLSUN.” Dedi.