BAŞKAN YAVUZ FIRTINAYA RAĞMEN OLAY ANINDA BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Geçtiğimiz Cuma Kırıkhan’a bağlı Kurtlusoğuksu Mahallesinde aşırı rüzgâr ve fırtına dolayısıyla ağaçlar devrilip bazı evlerin çatıları uçtu. Kırıkhan Belediye Başkanı ve ekipler olay yerine gidip durum değerlendirmesi yaptı. Başkan Yavuz, Zabıta müdürlüğü ekiplerine verdiği talimatlarla şehrin dört bir yanında devriyeler çıkartılıp olası ihbarlara karşı nöbet tutulmak kaydıyla gerekli bütün tedbir ve önlemleri aldırdı.

Başkan Yavuz olay yerinde yaptığı açıklama da ”Kırıkhan’da etkili olan fırtına sonucunda Kurtlusoğuksu mahallemizde çatısı uçan evlerimiz oldu ve ağaçlar devrildi. Çok şükür her hangi bir can kaybımız olmadı. Sadece küçük çaplı maddi hasarlar meydana geldi.

Belediye olarak gerekli bütün tedbirleri alıp Zabıta müdürlüğü ekiplerimiz gece boyu nöbet tutup devriye çalışmaları yaptı. Hepimize büyük geçmiş olsun. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın” dedi.