KIRIKHAN’DA “ÇOCUKLAR SEVGİSİZ, DİŞLER BAKIMSIZ OLMAZ” AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde, Kırıkhan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin katkılarıyla “Çocuklar Sevgisiz, Dişler Bakımsız Olmaz” Ağız ve Diş Sağlığı etkinliği düzenlendi.
26.12.2019 Perşembe günü saat 13.30’da 408 Evler Mahallesi Kırıkhan Özel Eğitim Uygulama okulunda yapılan etkinliğe Kırıkhan Belediye Başkan Vekili Talat AKÇABAY, Belediye Başkan yardımcısı Ali Kurter, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Murat Özanlağan, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Demir, Kırıkhan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Süleyman Çolak, Başhekim Haydar Fansa, Diş Hekimi Davut Arık katıldı.
Etkinlik kapsamında diş hekimleri tarafından öğrencilerin ağız ve diş bakımları yapılıp diş sağlığının önemi anlatıldı. Öğrencilere ayrıca Diş macunu ve diş fırçası hediye edildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM