BAŞKAN YAVUZ SINIRDA MEHMETÇİĞİN- KIRIKHAN’DA HALKININ EMRİNDE OLMAYA DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Zeytin Dalı Operasyonları kapsamında sınırlarımızda Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden Mehmetçiğimize lojistik desteğin yanı sıra manevi olarak ta gece gündüz yanında olurken, bir yandan da Kırıkhan’daki rutin hizmetleriyle halkının emrinde olmaya devam ediyor.

İlçemizde başlatılan Doğalgaz altyapı çalışmaları sonrası Cumhuriyet mahallesine bağlı tüm Sokaklarda Muhtarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan kilit taşı tamir çalışmalarına devam ediliyor.

Ceylanlı mahallesinde Çok Amaçlı sosyal tesislerdeki kilit taşı döşeme çalışmaları tamamlanırken, mahalledeki ara sokaklarda ise Kilit Taşı döşeme çalışmalarına devam ediliyor.

Şehrin güzelleşmesi adına yapılan çalışmalar kapsamında ise, ilçede bulunan bulvar, refüj ve kavşaklardaki ekilmiş olan çiçek ve ağaçların daha pratik ve daha verimli şekilde sulama çalışmaları da yapılmaya devam ediyor.
Başkan Yavuz’un diğer birimlerde ki, hizmetleri aksatmadan devam ettirmesi tüm kamuoyu tarafından da takdir görmeye devam ediyor.

Ayrıca, Kırıkhan Belediyesine ait Taşocağı ve Kilit Taşı tesislerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yavuz, yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi alıp çalışmaların aksatılmadan devam etmesi için gerekli talimatları verirken dün Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda askerlerimizin sınır güvenliğini sağlaması adına rahat çalışmalar yapabilmesi için Kırıkhan Belediyesi Taşocağından Sınırda yeni açılan mevzilere serilmek üzere 47 kamyon taş kırığı gönderildi.
Başkan Yavuz Belediye hizmetleriyle ilgili yaptığı açıklamada “Afrin Operasyonu bitene kadar tüm desteğimiz ara vermeden imkanlarımız dahilinde 7/24 devam edecek, bunun yanında ilçe halkımıza verdiğimiz hizmet sözlerini de yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.