BAŞKAN YAVUZ; “5.500.000 ÇİÇEK YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ. İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hatay Valisi Rahmi Doğan Başkanlığında düzenlenen Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)’nın “Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı ve Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programları” imza programı sonrasında açıklama yaptı.

Başkan YAVUZ yaptığı açıklamada; “Valimiz Sayın Rahmi Doğan Başkanlığında, Yayladağı Belediye Başkanımız Mehmet Yalçın ve ilgili Kurum müdürlerimizin de katılımıyla, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)’nın “Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı ve Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programları” imza törenine katılım sağladık.

İmzalanan protokol kapsamında, “250 Metre Karelik 6 tane hibe sera kuruyoruz. Buradaki kardeşlerimizle beraber kurulacak seraların içerisinde de çiçek yetiştirilecek, yaklaşık yıllık 5.500.000 çiçek yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Bu güzel hizmette emeği geçen Başta Valimiz Sayın Rahmi Doğan Bey olmak üzere ilgili bütün kurum müdürlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.