BAŞKAN YAVUZ 22. HALI SAHA VE 36. PARKI HİZMETE SUNDU

Spora ve özellikle çocuklara verdiği önem ve onlar için hizmete sunduğu projelerle taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplamaya devam ediyor.

Bu bağlamda Başkan YAVUZ Aydınlı Mahallesi, Menderes Mahallesi ve Demirkonak Mahallelerinde hizmete sunduğu 3 adet halı saha ile Kırıkhan’da 22. Halı sahayı hizmete sunmuş oldu. Yeni halı Saha çalışmaları devam ediyor.

Başkan YAVUZ ayrıca Özyörük Mahallesinde yapımına yeni başladığı çocuk oyun parkı ile de ilçeye 36. Çocuk oyun parkını hizmete sunmuş oldu.

Yapılan bu hizmetlerle ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Ülkemizin geleceği çocuklarımız ve gençlerimizdir. Bizler de elimizden geldiği kadar çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapacakları ve çocuklarımızın eğleneceği oyun parklarını hizmete sunarak onlara özgüven aşılamaya devam ediyoruz. Bundan sonrada devam edeceğiz. Tabi çocuklarımıza ve gençlerimize hizmete yönelik çalışmalarımız sadece Halı saha ve çocuk oyun parklarından ibaret değil. Kapalı antreman salonları, yüzme havuzları ve diğer braşlarda spor alanlarını hizmete sunduk. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.