BARBAROS MAHALLESİNDEN CUMHUR İTTİFAKINA VE AYHAN YAVUZ’A TAM DESTEK

Ev toplantılarının Mitinge dönüşme zincirine Barbaros mahallesiyle bir halka daha eklendi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri kapsamında çalışmalarına gece – gündüz demeden devam eden Kırıkhan CUMHUR İTTİFAKI, Milletvekili Hüseyin Yayman ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a sevgi ve katılım sel olup akmaya devam ediyor.

08.02.2019 Tarihinde Kırıkhan Barbaros Mahallesinden Ergün Yıldırım’ın düzenlemiş olduğu toplantı diğer mahallelerde olduğu gibi yine mitinge dönüştü.

Toplantıya CUMHUR İTTİFAKININ Adayı ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Gençlik Kolları başkanı Osman Mutlu ve 100’lerce Barbaros mahallesi sakinleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik; “ Bu seçimler bir başka, bu seçimler diğer seçimlere hiç benzemiyor. Çünkü Ülkemizi Suriye’ye çevirmek için her türlü planlarını hayata geçirmiş olan şer odaklarına karşı Ülkemizin vermiş olduğu Beka mücadelesinin seçimidir. İnanıyorum ki, tarih boyunca bir karış toprağını canı ve kanı pahasına vermeyen aziz Milletimizin bir neferi olarak bizler de bu Beka mücadelesinde hiç kimseye hiçbir şey vermeyeceğiz. Siz değerli hemşerilerimiz bugün bunu Barbaros mahallesinden tüm dünyaya göstermiş oldunuz.

Bizlerin buradan vereceği güç ile CUMHUR İTTİFAKININ mimarları Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey ve Söz Konusu Vatan olduğunda gerisi teferruattır diyen Bilge insan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli beye, Ak partili gönüldaşlarıma ve Ülkücü kardeşlerime sonsuz şükranlarımı sunarım. Allah (c.c) birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Daha sonra yoğun bir alkış ve slogan tufanı ile mikrofona gelen CUMHUR İTTİFAKININ Kırıkhan Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Memleketimin güzel insanları, aziz hemşerilerim. Öncelikle mitinge dönüşen bu toplantıyı organize eden Ergün Yıldırım kardeşime, gecenin bu saatinde sıcak evlerinden çıkıp bizlere teveccüh gösteren siz değerli hemşerilerime teşekkür ederim.

Bugün burada göstermiş olduğunuz birlik, beraberlik, kardeşlik ruhu inanıyorum ki tüm dünyaya örnek olmuş ve şer odaklarına korku salmıştır. Sizlerin bir evladı olmaktan onur duyuyorum, gurur duyuyorum.

Değerli hemşerilerim, şunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki vermiş olduğumuz bu mücadele ve 31 Mart seçimleri Ülkemizin Bekası içindir. İki büyük Liderimizin 15 Temmuz süreci ile başlayan CUMHUR İTTİFAKI, hamdolsun bugün de büyük azim ve kararlılıkla devam etmektedir.

Aziz hemşerilerim, Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsun ki 2014 yılında bana göstermiş olduğunuz güven ve teveccühe karşı sizlere mahcup etmedi.

2014 Yılında sizlere 41 proje sözü vermiştik. Şuan sadece yapamadığımız sadece iki hizmetimiz var ama onlarda ihale aşamaları bitti, yapım aşamasına gelinmek üzere.

Bunların haricinde ilçemize 200’ün üzerinde hizmet verdik hamdolsun. Sizlere helali hoş olsun.

Barbaros mahallemize 10 Bin 500 metrekare parke kilit taşı döşedik, 44 Bin metrekare asfalt döktük, çocuk parkı yaptık, dolmuş durakları yaptık, çöp rampamızla birlikte artık daha sağlıklı bir yaşam şartı oluşturduk. Helali hoş olsun. Tabi yeterlimi asla, ama yeni dönemizde sizlere hizmetin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.

Dediğim gibi hizmetler yapılır ama ülke elden gittikten sonra hiçbir şeyin önemi kalmaz. CUMHUR İTTİFAKI ülke genelinde ve ilçemiz için önemli olduğu kadar Hatay içinde çok önemlidir. Dolayısıyla 31 Mart seçimlerinde CUMHUR İTTİFAKIMIZIN Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın İbrahim Güler’e de tam destek olmamız gerekir. Çünkü Hatay son 5 yılda çok şey kaybetti. Birlik ve beraberliğimizle Hatay’ında geleceği teminat altına alınmış olacaktır. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Başkan Yavuz’un konuşmasının bitmesiyle birlikte yine alkış tufanı koptu ve Barbaros Mahallesi sakinleri hep birlikte 31 Mart seçimlerinde CUMHUR İTTİFAKINA ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a tam destek sözü verdi.