Açık

AYHAN YAVUZ SEVGİSİ SOKAKLARA TAŞTI, EV TOPLANTILARI MİTİNGLERE DÖNÜŞTÜ..!

CUMHUR İTTİFAKININ Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a halkın ilgisi ve sevgisi gün geçitçe artıyor ve yapılan ev toplantıları mitinglere dönüşüyor.

Başkan Yavuz, 05.02.2019 Salı günü Fatih mahallesinde akşam namazı sonrası yaptığı mitinge dönüşen ev toplantılarında yaptığı konuşmada; “ İlçemin güzel insanları, sevgili hemşerilerim, Yüce Rabbime hamdolsun ki, 2014 yılında bana göstermiş olduğunuz teveccüh karşısında beni sizlere karşı mahcup etmedi.

Sizlere 2014 yılında 41 proje sözü vermiştim. Şuan sadece iki projemiz kaldı onlar da ya ihalesi bitti yapım aşamasında. Ama sizlere 41 proje söz vermemize rağmen 200’ün üzerinde projeyi sizlerin hizmetine sunduk. Helalı hoş olsun, hayırlı olsun.

Hani bazıları diyor ya, Ayhan Yavuz ne yapmış? Bizim hizmetlerimiz kitaplara sığmıyor. Hepiniz bu mahallede yaşıyorsunuz ve yaşayarak şahit oldunuz, Fatih mahallemizin yollarını asfaltlayıp Parke Kilit taşı ile döşedik. Hayırlı olsun, Güle güle kullanın. Ayrıca burada ki birçok hemşerimin Tapu sorunu vardı hamdolsun onları çözdük. Hayırlı olsun sizlere feda olsun.

Görmek istemeyenler bırakın görmesin, sizler görüyorsunuz. Biz işimizi yapıyoruz. Şimdiye kadar yaptığımız hizmetler ortada. Bundan sonrada yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sizlere birde müjdem var. Oda mahallemize bir çocuk oyun parkı yapacağız. Şimdiden hayırlı olsun. Parkımızın haricinde daha yapacağımız çok hizmetlerimiz olacak.

BU SEÇİMLERDE MESELE AYHAN YAVUZ MESELESİ DEĞİL TÜRKİYE’NİN BEKA MESELESİDİR!

Aziz hemşerilerim, 31 Mart Mahalli İdareler seçimi Ayhan Yavuz’un seçimi değil. Ben önemli değilim. Önemli olan tek gerçeğimiz Ülkemizin ve Milletimizin beka seçimi olacaktır. Bizler ve makamlar gelip geçicidir. Bakın Suriye’li misafirlerimize. Onlar Ülkemize geldiler. Ama Allah (c.c) korusun aynı şey bizim başımıza gelse nereye gideriz? Bizler ya vatanımızda ölürüz, yâda düşmanlarımızı gömeriz. O sebepledir ki bu seçimlerde vereceğiniz karar Ülkemizin beka kararı olacaktır.

2014 Yılında göstermiş olduğunuz teveccüh ve 31 Mart’ta hem şahsıma hem de Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız İbrahim Güler’e vereceğiniz destekler için şimdiden teşekkür ederim. Hatay Büyükşehir Belediyesi hem ilimiz hem de Kırıkhan için çok önemlidir. Çünkü 5 Yılda hem Hatay hem de Kırıkhan çok kaybetti. Bu sebeple 31 Mart seçimleri Ülkemizin bekası kadar Hatay ve Kırıkhan’ımızın geleceği, evlatlarımızın geleceği için çok büyük önem arz etmektedir” dedi.

Fatih mahallesi sakinleri Başkan Yavuz’un konuşmaları sırasında alkış tufanına tutup 31 Mart’ta tam destek sözü verip, Başkan Yavuz’u bir kez daha Fatih mahallesine davet ettiler.