Hafif Yağmurlu

AYHAN YAVUZ; “ RABBİM BÜTÜN FELAKETLERDEN BİZLERİ KORUSUN”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Belen’de trafo patlaması sonucu çıkıp daha sonra birçok alana ve bölgeye yayılan yangınla ilgili açıklama yaptı.

Başkan YAVUZ açıklamasında; “Aziz Milletim, değerli hemşerilerim. Cuma günü Belen ilçemizde trafo patlaması ile başlayıp rüzgârın etkisi ile İskenderun ve Arsuz’a kadar ilerleyen ve sonrasında farklı noktalarda meydana gelen yangınlarda zarar gören tüm bütün hemşerilerimize geçmiş olsun diyorum. Rabbim bütün felaketlerden bizleri korusun.

Konuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığı gerekli araştırma ve soruşturmaları yapmaktadır. Soruşturma sonucuna göre Devletimiz gereken cevabı misliyle verecektir.

Ayrıca Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ve hatta Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan beyde açıklama yapmıştır.

Sabrımızı, sükûnetimizi ve metanetimizi korumamız en büyük hassasiyetimiz olmalıdır.

Millet olarak tarih boyunca her türlü zorluğun üstesinden birlik ve beraberlikle, fitne ve fesada fırsat vermeyerek geldik.

Bu süreçte başta Devletimizin desteğini bizlere layıkıyla hissettiren ve Hatay’a gelen Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli beye, Valimiz Sayın Rahmi Doğan beye, Emniyet ve Jandarma Teşkilatına, Orman İşleri Genel Müdürlüğü çalışanlarına ve İtfaiye çalışanlarına, bütün belediyelerimize, vatandaşlarımıza özverili çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

Çok şükür ki yangınlar kontrol altına alınmıştır.” Dedi.