ARAÇ MUAYENE İSTASYONUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, inşaat çalışmaları devam eden araç muayene istasyonununda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Tuv Türk Araç muayene istasyonuna büyük önem veren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yaklaşık 2,5 ay öncesinde temeli atılan araç muayene istasyonunun devam eden İnşaat çalışmaları ile ilgili bilgileri almak için yerinde incelemelerde bulundu.
Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz, “Kırıkhan’ın kanayan yarası haline gelen Araç Muayene istasyonunda son çalışmalar yapılıyor. Birkaç ay içerisinde vatandaşlarımızın araçlarını muayene ettirmeleri için Reyhanlı, Antakya ve İskenderun gibi çevre ilçelere gitmelerine gerek kalmayacak.
Kırıkhan’ın sırtında büyük bir kambur olan bu sorundan birkaç ay içerisinde kurtulmayı hedeflemekteyiz. Sizlerin de bildiği üzere iki buçuk ay önce temeli atılan araç muayene istasyonumuzun İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmek için gece gündüz çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Firma yetkilileriyle birlikte halkımıza verdiğimiz söz üzerine Muayene İstasyonundaki çalışmaların Mart ayı içerisinde tamamlanması bekleniyor. Araç muayene istasyonununda yapılan çalışmalar ile ilgili Tuv Türk yetkililerinden son bilgileri aldık ve ümit ediyoruz ki bu bilgiler ışığında da araç muayene istasyonu muz Mart ayı sonlarında ya da Nisan ayının başlarında tamamlanıp Kırıkhan halkının hizmetine sunulması hedefleniyor.
Kırıkhan ilçemizde yapılacak olan araç muayene istasyonumuzda sadece Kırıkhan’dan değil Kilis’ten, Kumlu’dan, Hassa’dan ve diğer yakın yerleşim yerlerinden de araçların muayene ettirmek isteyen vatandaşlarımıza da büyük bir kolaylık olacak ve buraya muayene için gelenler ilçe ekonomimize de katkıda bulunacaktır.
Şimdiden araç muayene istasyonumuz tüm hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.