ABALAKLI MUHTARI HİKMET SARP’TAN BAŞKAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

22.12.2016

Abalaklı mahalle muhtarı Hikmet Sarp, Kırıkhan ilçe genelinde asfalt, kilit taşı ve temizlik çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Abalaklı muhtarı Hikmet Sarp, Muhtar azaları Abdurrahman Ağlamış ve Mehmet Ali Kayabaşı ile birlikte Kırıkhan Belediyesinin mahallelerine yaptığı hizmetlerinden dolayı Başkan Yavuz’a Başkanlık makamında teşekkür ziyaretinde bulunarak çiçek takdim etti.

Başkan Yavuz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırıkhan Belediyesinin mahalle muhtarlarıyla istişareli bir şekilde çalıştıklarını ve sadece Abalaklı mahallesine değil Kırıkhan’ın bütün mahallelerine planlanan programlar dâhilinde hizmet götürdüğünü, Kırıkhan belediyesinin insan odaklı hizmetlerinin aralıksız olarak devam edeceğini belirterek, “Nazikane ziyaretlerinden dolayı Abalaklı mahalle muhtarımız Hikmet Sarp ve Azalarımıza teşekkür ederim” dedi.

_dsc5610

_dsc5611