KIRIKHANGÜCÜSPOR KULÜP BAŞKANI EYUP KUŞ’TAN BAŞKAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

22.12.2016
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür ziyaretleri devam ediyor.
Yaptığı insan odaklı başarılı çalışmalarıyla Kırıkhan halkının haklı beğenisini kazanan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a Kırıkhangücü Spor Kulübü Başkanı Eyup Kuş ile Kulüp yöneticisi Şakir Varlıbaş teşekkür ziyaretinde bulundular.
Kırıkhan Gücü Spor Kulübü Başkanı Eyup Kuş ziyarette yaptığı açıklamada “Gençlere ve spora her ortamda destek vererek sağlıklı gençler yetişmesine katkıda bulunan ve Kırıkhangücü spor kulübümüze de vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız sayın Ayhan Yavuz’a teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Yavuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sağlıklı ve zinde bir gençlik yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizi faydalı işlere yönlendirmek ve her türlü zararlı alışkanlardan uzak tutmak için elimizden gelen gayreti göstermeye de devam edeceğiz. Nazikane ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

_dsc5626

_dsc5627