Kırıkhan Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü Personele Görev Dağılımı Yaptı.

Kırıkhan Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğüne Atanan Ömer  Faruk Güder temizlik işleri personelleri ile bir toplantı yaptı. Toplantıdan sonra  Temizlik İşleri Şirket müdürü Reşit Hekimoğlu Şehir temizliği ve Kuka aracından Sorumluluğa getirildi. Sinan Bilkay Temizlik işleri Müdür Yardımcılığına getirilerek köy temizliği ve ilaçlamadan sorumlu olarak görevlendirildi.

Belediye Temizlik işeri müdürü Ömer Faruk Güder  Temizlik işleri müdürlüğünde çalışan personeli vidanjör, sulama ve ilaçlama personellerini toplayarak ”Kentimizin yaşanabilir, temiz bir kent bırakma konusunda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Hedefimiz, daha temiz bir Krıkhan olma yolunda çaba sarfedeceğiz” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM