Hafif Yağmurlu

YÜZME, KROS VE FUTBOLDA BÜYÜK BAŞARI KAZANAN BAŞPINAR ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ BAŞKAN YAVUZ’A ZİYARETTE BULUNDULAR

25.04.2017
Kırıkhan Başpınar Mahallesi Ortaokulu öğrencileri, Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından yapılan Yüzme, Kros ve Kız Futbol Takımı il Birinciliği müsabakalarında büyük bir başarıya imza attılar.
Yüzme, Kros ve Kız Futbol Takımı il Birinciliği için yapılan müsabakalarda Küçük ve Yıldızlar Yüzme takımı, küçüklerde takım halinde Hatay 3.sü olarak Van’da yapılacak olan Grup Finallerinde İlimizi temsil etmeye hak kazandı.
Yıldız Erkek Yüzme Takımı, takım halinde Hatay 2.cisi olarak ilimizi Isparta’da yapılacak olan Grup Finallerinde temsil etmeye hak kazanırken, Yıldız Erkekler Kros Takımı ise takım halinde Hatay 2.cisi olarak ilimizi Şanlıurfa’da temsil etti. Kız Futbol Takımı ise Hatay 4.cüsü olarak ilçemizin adını duyurarak hepimizi gururlandırdılar.
Takım halinde dereceye girerek başarı gösteren Başpınar Ortaokulu öğrencileri Kırıkhan Belediyesine gelerek Başkan Yavuz’a ziyarette bulundular. Belediye Meclis Salonunda öğrenci ve öğretmenleri kabul ederek onları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Yavuz, öğrencileri hediyelerle ödüllendirirken Başkan Yavuz burada yaptığı açıklamada; “Bizlere başarı üstüne başarı yaşatan gençlerimizle, çocuklarımızla gurur duyuyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılara imza atacağız. Biz Belediye olarak spor ve sporcuya önem veren ilçe Kaymakamımız Mustafa Erkayıran ile birlikte ilçemizde kurduğumuz Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzde geleceğimizin başarılı sporcularını yetiştirmek için elimizden gelen bütün gayretleri gösteriyoruz. Sizlere de desteğimizi esirgemeyeceğiz. Gençlerimiz Kırıkhan’da her zaman spora ve başarıya koşacaklar.
Bizlere yaşattığınız bu gururlu tablo için şahsım ve ilçemiz adına sizlere teşekkür ediyor, başarılarınızda emeği geçen başta velilerimiz olmak üzere Müdürlerimiz, Öğretmenlerimiz ve siz gençlerimizi başarılarınızdan dolayı yürekten kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.