Gök Gürültülü

YAYMAN VE YAVUZ KIRIKHAN’IN SORUNLARINA ANKARA’DA ÇÖZÜM ARAMAYA DEVAM EDİYOR

Ak parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Kırıkhan’ın sorunlarına Ankara’da çözüm aramaya devam ediyor.

Her zaman halkının arasında olup her kesimin sorunlarını çözmek için sıra dışı performans sergileyen Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, geçtiğimiz günlerde Sanayi esnafları ile bir araya gelip sorunlarını dinleyip, Ankara’da Sanayi Bakanlığı Genel Müdürü Ramazan Yıldırım ile görüşmeye gitti.

Ankara’daki görüşmelere Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Balcı, SS Kırıkhan Karma Küçük Yapı Kooperatif Başkanı Erdal Tüfek ve yönetim kurulu üyeleri, Madeni Sanatkârlar Oda Başkanı Ali Buğa ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yapılan görüşmeler olumlu bir havada geçerken sorunların çözümünün neticeye varması için ileriki günlerde görüşmelere devam edileceği bildirildi.