Gök Gürültülü

BAŞKAN YAVUZ, AVRUPA ŞAMPİYONASINDA AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZI TEMSİL EDECEK OLAN HATAY GENELİNDEKİ SPORCULARA MOTİVASYON DESTEĞİ VERDİ.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un spor ve sporcuya desteği devam ediyor.

Başkan Yavuz, 19- 23 Şubat 2020 tarihinde Antalya’da yapılacak Avrupa şampiyonası öncesinde Karate Dalında Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanıp, Ay Yıldızlı Bayrağımızı temsil edecek olan ve şampiyonalarda dereceye girmiş Hatay genelinde ki bütün sporculara moral, Motivasyon desteği anlamında Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerinde “SIFIR – BİR” Filmi ile sinemaya izlemeye davet edip sinema keyfi yaşattı.

Başkan Yavuz’un talimatıyla, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Demir’in organize ettiği, 29.01.2020 Çarşamba günü saat 12.00’de Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisinde ki sinema salonundaki sinema keyfine Milli Antrenörler ve Hatay genelindeki Karate sporcuları katıldı.

Sinema sonrası Milli Antrenörler ve bütün sporcular kısa açıklama yaparak şunları söyledi; “Avrupa şampiyonası öncesinde bizlere moral ve Motivasyon desteği vermek amacıyla sinema keyfi yaşatıp bu vesile ile de bütün sporcu kardeşlerimizle kaynaşmamızı pekiştiren Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a teşekkür ederiz. Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz başta olmak üzere bizlere destek olan bütün Hatay’a gurur yaşatıp Avrupa şampiyonasında İstiklal Marşımızı okutmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizlere destek olan bütün Hatay’ımıza sonsuz teşekkür ederiz” dediler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “Spor birliktir, beraberliktir, kardeşliktir. Spor kötü alışkanlıklardan korunup sağlıklı yaşam demektir.

Ülke, Millet, Hatay ve Kırıkhan olarak hep birlikte evlatlarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutup sağlık yaşama kavuşturmamız ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir.

Spora ve sporcuya desteğimizi her daim sürdüreceğiz. Şahsım ve belediye olarak, Karate Dalında Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazanan ve şampiyonalarda dereceye girmiş Hatay genelindeki bütün sporcularımıza moral, Motivasyon desteği anlamında Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesislerimizde “SIFIR – BİR” Filmi ile sinemaya izlemeye davet etmiştik. İcabetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bütün sporcularımıza ve teknik heyetlerimize Avrupa şampiyonasında başarılar dilerim” dedi.