YAYMAN, KARAMEHMETOĞLU, YAVUZ VE ÇELİK KURBAN BAYRAMI NAMAZINI MERKEZ ULU CAMİDE KILIP HEMŞERİLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Ak parti Hatay Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Yayman, Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik Kurban Bayramı Namazını Merkez Ulu camide Kılıp hemşerileriyle bayramlaştı.

Kılınan Bayram Namazı ve Bayramlaşmanın ardından Milletvekili Yayman, Kaymakam Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve ilçe Başkanı Çelik tarafından yapılan ortak açıklamada; “ Bayramlar paylaşmanın, kardeş olmanın, sevginin, saygının, hoşgörünün en fazla yaşandığı manevi unsurlarımızdır.

Bu önemli manevi değerlerimizin her daim yaşatılması dileklerimizle tüm İslam Âleminin, Ülkemizin, Milletimizin, Hatay ve Kırıkhan’lı hemşerilerimizin Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımızla kutlar, Kurban Bayramının İslam ve insanlık âlemine, Ülkemize, Milletimize, Hatay ve Kırıkhan’lı hemşerilerimize barış, huzur, mutluluk, birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini dileriz” denildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM