KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

KIRIKHAN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçemiz genelinde temizlik seferberliği başlattı.

Temizlik İşleri Müdürlüğünce Konuyla ilgili yapılan açıklamada;

“Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğümüz temizlik personelleriyle yapılan istişare ve genel değerlendirme toplantısı sonrasında yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde “Yüreğiniz kadar Temiz Kırıkhan” sloganıyla İlçemiz merkezindeki boş arsalarda, ara sokaklarda, eski sanayi civarındaki hurdacıların bulunduğu sokaklarda, Bulvarlar, Caddeler ve E-5 çevre yolu ile orta refüjlerde temizlik çalışmaları başlatılarak Kurban Bayramı öncesinde sağlıklı ve temiz bir Kurban Bayramı yaşanması için Kırıkhan’da gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Halkımızın belirlenen yerlerde kurbanlarını kesmeleri ve Kurban Sakatatlarının gelişi güzel atılmayarak, mümkün mertebe poşetlenerek çöp konteynerlerine veya Temizlik işleri Müdürlüğümüz personellerinin toplayabileceği belirli yerlere bırakılması ve genel çevre temizliğine uyulması konusunda halkımızın duyarlı olmasını bekliyoruz.

Ayrıca ilçe merkezindeki cami ve okul temizliklerimiz ile yaşlı ve engellilerimize yönelik ev temizliği ve evde bakım hizmetlerimiz devam etmektedir.

11 Eylül Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesi, Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları Kurban Bayramı süresince ve sonrasında da devam edeceği, vatandaşlarımızın olası temizlik şikayetlerini Alo Temizlik Hattı  0326-345 0067 numaralı telefonuna yapmaları gerektiği” belirtildi.