YAVUZ; “SU FİYATLARINDA % 20 İNDİRİMİNİ HATAY HALKINA KAZANDIRMIŞ OLDUK. HAYIRLI OLSUN”

Kırıkhan Belediye Başkanı ve Ak Parti Gurup Başkan Vekili Ayhan Yavuz, 08.11.2021 Pazartesi günü yapılan HATSU OLAĞAN Genel Kurulu 2021 yılı 2. Oturumu ve Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı olağan toplantısının ardından Cumhur İttifakı Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Binası önünde basın açıklaması yaptı.

Başkan YAVUZ yapılan basın açıklamasında; “ HATSU 2021 yılı Mayıs ayı Olağan Genel Kurul Toplantısında içme sularında % 20 indirim konusunda alınan bir kararımız vardı.

Bugüne kadar ısrarla uygulanmadığını gördük. Bugün Mecliste Cumhur İttifakının oy birliğiyle içme suyu fiyatlarında % 20 indirimi Hatay halkımıza kazandırdık. Hayırlı, Uğurlu olsun.

Bu pandemi sürecinde ve ekonomik çalkantı döneminde halkımıza böyle bir destek vermeyi biz Cumhur İttifakı gurubu olarak çok önemsiyoruz. Çünkü su olmazsa hayat olmaz. Bizler su indirimi yapıyoruz ama Hatay’ın birçok noktasında da insanlarımız sudan mahrum.

Allah’ın (c.c.) izniyle çok az kaldı.2023’te sonrada 2024’te Ak Parti ve Cumhur İttifakının Bayrağı bu bölgede de Belediyecilikte dalgalanacaktır. Diye düşünüyor ve temennimiz de bu noktada.

Yine Hatay’ı yakinen ilgilendiren bir teleferik konusu vardı. Teleferik konusunda yine gurubumuz Belediyemizin şirketine 45 milyon borçlanma yetkisi verdi. Daha doğrusu şirketin borçlanmasına Büyükşehir Belediyesinin kefaretine onay vererek o kapının da önünü açmış olduk.

Allah (c.c.) nasip ederse temennimiz Hatay’ımızın, Antakya’mızın böylesine güzelliklere kavuşması noktasında Ak parti ve Cumhur İttifakı olarak Hatay’ı ilgilendiren güzellikler ne varsa her zaman altına imza atmaya hazırız. Ama nerde bir zorluk ve sıkıntı görürsek de onların aydınlatılması noktasında elbette şerhimizi koyacağız, bilgimizi isteyeceğiz. Tekrardan Hatay hayırlı, uğurlu olsun diyoruz.” Dedi.