BAŞKAN YAVUZ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE OSB’Yİ GEZDİRİP BİLGİ VERDİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının ardından muhalefet Belediye Meclis üyeleri dâhil bütün Belediye Meclis üyelerine Organize Sanayi Bölgesini gezdirdi.

Başkan YAVUZ, gezi ve incelemeler esnasında Belediye Meclis üyelerine Organize Sanayi Bölgesinde şuana kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan YAVUZ burada yaptığı açıklamada; “Kırıkhan Belediyesi olarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. O da Organize Sanayi Bölgesinin zemin düzenleme ve alt yapı çalışmalarını Kırıkhan Belediyesi olarak bizler yapıyoruz. Tamamlandığında özellikle Kırıkhan’ın Sanayileşmede ki gelişimi ve buna bağlı olarak en az 3000 kişiye istihdam sağlayacak olması ilçemizin işsizlik sorununu giderilmesi adına önemli rol oynacakatır.

Hepimizin malumu üzerine iki gün önce Ankara’da Bölge Milletvekilimiz Doç. Dr. Hüseyin Yayman ile birlikte Ulaştırma ve Alt yapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettik. Bu ziyarette Hassa Tüneli Başta olmak üzere, Organize Sanayi Bölgemize ve Kırıkhan’a ulaşım alanında yapılacak olan bütün hizmetlerle ilgili destek istedik. Ve bu konuda gerekli destek sözünü Sayın Bakanımızdan aldık.

Amacımız bir an önce Organize Sanayi Bölgemizin zemin düzenleme, genişletme ve alt yapı çalışmalarını tamamlamaktır.

Kırıkhan Belediyesi olarak 25 araçla gece- gündüz demeden çalışıyor ve Milletvekilimiz Doç. Dr. Hüseyin Yayman, İlçe Kaymakamımız Mahmuthan Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Numan Bölükbaş, İlçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik ve Belediye Meclis üyelerimiz ile birlikte nöbet tutuyoruz.

Bu manada Organize Sanayi Çalışmalarımıza destek veren başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başta olmak üzere, Ticaret ve Sanayi Bakanımız Sayın Mustafa Varank, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, ilgili bütün Bakanlarımıza, Bölge Milletvekilimiz Doç. Dr. Hüseyin Yayman’a, İlçe Başkanımız Ömer Erdal Çelik’e, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Numan Bölükbaş’a, Belediye Meclis üyelerimize, STK Temsilcilerimize, Mahalle Muhtarlarımıza kısaca emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim.” Dedi.