ÜST YAPI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

29.09.2015
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz amacımız daha kaliteli ve hızlı hizmet yaparak halkımızın memnuniyetini sağlamaktır. İlçemizin Ana sorunlarından biri olan üst yapı Çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Üst Yapı Çalışmalarını tamamen çözerek ilçemize artı değer katacağız. Daha güzel temiz yaşanabilir bir Kırıkhan oluşturmak ana hedefimizdir. Söz verdik yapıyoruz, Kırıkhan’a iyinin en iyisini yapıyoruz. Çalışmalarımızı emin adımlarla yapılmakta olup modern yaşanabilir bir kent oluşturmaktadır. Bunun için üst yapı çalışmalarına ağırlık vermekteyiz. Hizmete hasret kalan ilçemize, hasretini giderecek çalışmalara yapmaktayız, Çalışmalarımızı kendi imkânlarımızla sürdürmekteyiz söyleminde bulunarak bugün yapılan üst yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Bütün birim Müdürlüklerimiz planlanan çalışmalar doğrultusunda çalışmalarını aralıksız rutin olarak sürdürmektedirler.
– Fen işleri müdürlüğünce Fatih Mahallesi 41. Sokak, 413. Sokak ve Nar Sokakta Parke çalışmalarımız biterken 414. Sokakta Parke Çalışmasına başlandı.
İncirli Mahallesi İlkokulu Çevre Düzenlemesi ve Parkesi Bitti.
Kalekamberli Mahallemizde parke çalışması aralıksız olarak devam etmektedir.
Fatih Mahallesi 814. Sokaktaki Asfaltlama çalışması bitmek üzeredir.
İlçemizin her noktasında hizmetlerimiz ve çalışmalarımız rutin olarak devam etmektedir.
Hizmetlerimizle ilçemizin her noktasında var olup hizmetlerimizde fark oluşturacağız