Açık

ULU CAMİDE MİRAÇ KANDİLİ ETKİNLİĞİ

Miraç Kandili, huşu içerisinde kutlandı. Kırıkhan Belediyesinin  Ulu camideki Miraç Kandili  programına  akın eden bazı Kırıkhanlılar, gecenin feyzine nail olabilmek için gece boyunca namaz kılıp okunan dualara eşlik etti.

İslam dininde Hz. Peygamberin (s.a.v) göğe yükselerek Allah’ın huzuruna kabul edilmesi olarak kabul gören mübarek Miraç Kandili, ilçemizde  huşu içerisinde kutlandı. Bu manevi gün vesilesiyle camilere akın eden Müslümanlar, geceyi ibadet ve dualarla geçirdi.

Belediye tarafından Merkez Ulu Camide düzenlenen programa katılım  çok oldu.

Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’unda katıldığı programda  Mevlid-i Şerif okundu ve okunan dualara eşlik edildi.
Soma’da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçilere dua edildi.
Program sonunda ise  misafirlere lokum dağıtıldı.

DSC_0051 DSC_0038 DSC_0023 1