SURİYE VATANDAŞI ALKHANİ NAZEM’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Kırıkhan’da ikamet eden Suriye uyruklu Alkhani Nazem adlı şahıs, Kırıkhan Kanatlı caddesi üzerinde yürürken bulduğu Mustafa Şahan’a ait Para cüzdanını Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne getirerek teslim etti.
İçinde bir miktar para, TC.Kimlik kartı, banka ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdan tutanak tutularak Kırıkhan Zabıtası tarafından teslim alındıktan sonra, cüzdan içinden çıkan bilgilerle cüzdan sahibine ulaşıldı. Cüzdan sahibi Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelerek kaybettiği cüzdanını Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum’dan teslim aldı.
Cüzdanını kaybeden Mustafa Şahan cüzdanı bularak Kırıkhan Zabıtasına getiren Alkhani Nazem’in elini sıkarak teşekkür etti ve “İnsanlık halen ölmemiş. Erdemli davranarak cüzdanımı zabıtaya teslim eden bu helal süt emmiş, yüreğinde Allah korkusu olan Suriye’li kardeşime teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. İnsanlığın böyle insanlara ihtiyacı var.” dedi.