Açık

MİLLETVEKİLİ MEHMET ÖNTÜRK “16 NİSAN’DA TÜRKİYE ŞAHLANACAK”

10.04.2017
Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk ve Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Yeni Anayasa Referandum çalışmalarına yaptığı toplantılarla devam ediyor.
Sucu, Adalar, Başpınar, Gölbaşı, Kalekamberli, Kızılkaya, Muratpaşa, Aygırgölü, Camuzkışlası, Demirkonak, Gültepe, İncirli, Kaletepe, Yalangoz mahalleleri ve Karadenizliler Derneği, Küçük Sanayi Sitesi esnafları, Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Odası, Bayırbucak Türkmenleri ile Muhtarlar derneğine yapılan ziyaret ve toplantılarda konuşan Milletvekili Mehmet Öntürk; “
Halkımız, 16 Nisan’da Ak parti Hükümetinin Hizmetlerine, istikrar ve Huzura, Birlik beraberlik ve kardeşliğimizin devamına EVET diyerek 15 yıllık başarılarımızı, hizmetlerimizi ve eserlerimizi gölgelemek isteyenlere izin vermeyecektir. Türkiye dünyanın merkezi böyle bir coğrafyada istikrarımızı birlik ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenler her zaman var olacaktır. Bizler Milletçe bunlara fırsat vermedik, vermeyeceğiz” diyen AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK, Sivil Toplum Kuruluşları, esnaf ve mahalle toplantılarında vatandaşlarla yaptığı görüşme ve toplantılarda 16 Nisanda yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Reformu için EVET oyu vermenin nedenlerini madde madde anlatmaya devam ediyor.
AK parti Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ AK parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Ayhan ŞIHCA ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Temsilcileri ile birlikte yapmış olduğu ziyaretlerde vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görürken, vatandaşlarımızın kafasındaki soru işaretlerine de cevap vererek yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin bürokrasi ve hizmetlerin önündeki engelleri nasıl ortadan kaldıracağını anlatıyor.
Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK, Türkiye’nin karşısına çıkan engelleri her türlü zorluğa ve engellemelere karşın bir bir aştığını belirterek; “Türkiye, hem bölgesinde hem de küresel düzeyde dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olmaya adaydır. Türkiye’nin 2023 yılında dünyanın10 büyük ekonomisi arasına girmesi için çalışmalarını hızlandırması gerekmektedir. Bu bizim en büyük hedefimizdir. İşte bunu başarmak için Türkiye’nin 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa referandumunu çok büyük bir oranda EVET oyu ile gerçekleştirmesi gerekir. Ekonomik İstikrar, Huzur, Güven ve büyüme için evet demeliyiz“ dedi.
Milletvekili ÖNTÜRK yapmış olduğu ziyaret ve toplantılarda vatandaşlara 18 maddelik Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini detaylarıyla anlatarak “Gücümüz Millet, Kararımız EVET olsun. Sizlerin vereceği EVET oylarıyla yatırımlar ve hizmetlerimizin artarak devam etmesi için halkımızdan destek bekliyoruz” dedi.