LAVRALAMA ve SİVRİSİNEKLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

14.09.2015
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un talimatları doğrultusuyla Temizlik İşleri Müdürlüğü sivrisinekle mücadele özel ekibi ile 3 ayrı tam donanımlı araç ve ekip ile ilaçlama çalışmalarını aralıksız olarak ilaçlama ve lavralama devam etmektedir.
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ sıcak günlerde halkımızın rahatını sağlamak, sivrisineklerin oluşturacağı olumsuzlukları yok etmek için tüm gayretimizle ilaçlama çalışmalarını yapmaktayız. Bu amaçla 73 mahallemizde 3 ayrı donanımlı araç ve ekip ile ilaçlama çalışmaları devam etmektedir. Bugün itibari ile 6. tur lavralama, 14. Tur uçkun sivrisinek ilaçlamasını ilçemizin tüm merkez mahallelerinde bitmiştir, uzak mahallelerimizde ise 8. Tur uçkun sivrisinek ilaçlaması tamamlanmıştır. Ayrıca bu ilaçlama ile sivrisinek üreme yerleri olan atık su kanalları, dere yatakları, gübrelik alanlar, su birikintileri, logarlar, çöp konteynırları ilaçlanmıştır. Sivrisinekle ilaçlama mücadelemiz aralıksız olarak 3 ayrı donanımlı araç ve ekip ile rutin olarak devam edecektir söyleminde bulundu.
IMG-20150914-WA0016

IMG-20150914-WA0021