KURTULUŞ ORTA OKULUNDA KARNE ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılının sona ermesi sebebiyle Kırıkhan’da yıl sonu karne dağıtıma etkinliği düzenlendi.
Kırıkhan Kurtuluş Ortaokulu İdarecileri, Öğretmenleri ve Öğrencileri tarafından düzenlenen etkinliğe Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, Okul Müdürü Cüneyt Köylü, diğer okul idarecileri ve öğretmenlerle birlikte öğrenciler katıldılar.
Etkinlikte; Kırıkhan Kaymakamı Hasan Gözen, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan kısa birer konuşma yaptılar.
Başkan Yavuz burada yaptığı açıklamada; “Öğrenciler ve öğretmenlerimiz için uzun ve yorucu bir eğitim öğretim yılı geride kalırken, öğrencilerimiz için harcadıkları yoğun çaba ve emeklerinden dolayı başta Öğretmen ve Okul İdarecilerimiz olmak üzere, Öğrenci Velilerimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bütün personellerine emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bırakan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı ve mutlu tatil günleri diliyorum. Her şey gönüllerinizce olsun.” dedi.
Okul öğrencilerinin yıl sonu sebebiyle hazırladıkları gösterilerin sergilenmesi ve okunan şiirlerin ardından, sınıflarda karne dağıtımı yapılması sonrası etkinlik sona erdi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM