KIRIKHAN ZABITASI DURUM DEĞERLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri hizmet için mesai de sınır tanımıyor.
Gece gündüz demeden 7/24 mesai yapan Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir içinde vatandaşlarımıza daha rahat ve kaliteli bir ortam sağlayarak sorunsuz hizmet verebilmek için gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.
Bu bağlamda vatandaşlara en kaliteli hizmet verebilmek amacıyla haftalık olarak gerçekleştirdikleri rutin toplantısına devam ediyor. Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum idaresinde yapılan istişare toplantısında; Vatandaşlardan gelen şikâyetleri anında değerlendirebilmesi, özellikle sağlıksız ve merdiven altı gıda satışı yapan yerlerin tespit edilerek faaliyetten men edilmesi, usulsüz şekilde satış yapan esnaflara gerekli uyarıların yapılması, Caddelerde kaldırım işgali yaparak satış kurallarına uymayan esnafların uyarılması, Okul kantinlerinde sağlıklı ürünlerin satışının yapılıp yapılmadığının kontrol edilmesi, Pazar yerlerinin denetlenmesi, Fırın, Pastane ve Kasap gibi gıda maddeleri satan yerlerin hijyenik kurallara uyup uymadığının denetlenmesi, Ruhsatsız çalışan işyerlerinin tespit edilerek kapatılması veya ruhsat almalarının sağlanması gibi konular görüşüldü.
Belediye zabıta müdürlüğüne bağlı olan hizmet alanlarında her türlü hizmeti yerine getirebilmek için yapılan istişare ve değerlendirme toplantısıyla ilgili açıklama yapan Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum;
7/24 HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ
“Kırıkhan Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’un Halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet yapmak için gece gündüz demeden ekip arkadaşlarımızla birlikte 7/24 çalışmaktayız. Özellikle vatandaşlarımızdan gelen şikâyetler anında değerlendirilerek Başkanımızın direktifleri doğrultusunda ortaya çıkan sorunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz.
Zabıta Müdürlüğümüzün yetki alanı içerisinde yer alan konularda Kural ihlali yapan kişilerin zabıta müdürlüğümüze bildirilmeleri halinde anında müdahale ve kontrol edilmektedir. Halkımızın ve ilçemizin güvenliği için Kırıkhan’da daha rahat, daha güzel, kaliteli ve sorunsuz bir hizmet verebilmek adına çalışmalarımıza rutin olarak devam etmekteyiz. Bu vesileyle tüm Kırıkhan’lı hemşerilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM