KIRIKHAN BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı.
Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un talimatları doğrultusunda yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yaptığı haftalık rutin istişare ve değerlendirme toplantısı sonrası “Yüreğiniz kadar Temiz Kırıkhan” sloganıyla İlçemiz merkezindeki boş arsalarda, ara sokaklar, Bulvarlar, Caddeler ve E-5 çevre yolu ile orta refüjlerde temizlik çalışmaları başlattı.
Kurban Bayramı öncesinde sağlıklı ve temiz bir Kurban Bayramı yaşanması için Kırıkhan’da gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Başkan Yavuz yaptığı açıklamada;
“Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde sorunsuz bir Bayram yaşanması için bütün cadde ve sokaklarda temizlik çalışması başlattı. Temizlik ekiplerimiz Rutin Temizlik çalışmalarının yanı sıra bayram boyunca ilçedeki tüm çöp konteynerlerini hijyenik olarak yıkayarak ilaçlamaya devam edecektir.
Çevre Yolu ve Fabrikaların önlerine gelişi güzel atılan hafriyatlar ve çöpler kepçe ve kamyon desteği ile temizlenmeye devam etmektedir.
İlçe merkezindeki cami ve okul temizliklerimiz ile yaşlı ve engellilerimize yönelik ev temizliği ve bakım hizmetlerimiz aralıksız olarak devam etmektedir.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ilaçlama ekiplerimiz, ilçemizdeki dere kenarları, logarlar ile böcek ve sineklerin yuvalanabileceği her yerde larvalama ve ilaçlama çalışmalarını aralıksız olarak devam ettirmektedir.
Ayrıca, Kurban Bayramında Halkımızın belirlenen yerlerde kurbanlarını kesmelerini ve Kurban Sakatatlarının gelişi güzel atılmadan, mümkün mertebe poşetlenerek çöp konteynerlerine veya Temizlik işleri Müdürlüğümüz personellerinin toplayabileceği belirli yerlere bırakılması ve genel çevre temizliğine uyulması konusunda halkımızın duyarlı olmasını bekliyoruz.
1 Eylül Cuma günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesi, Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizin temizlik çalışmaları Kurban Bayramı süresince ve sonrasında da devam edecektir. Vatandaşlarımızın olası temizlik şikayetlerini Alo Temizlik Hattı olan 0326-345 00 67 numaralı telefonuna yapabilirler.
Kurban Bayramının İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisiyle tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.