Hafif Yağmurlu

KIRIKHAN BELEDİYESİ KİLİT TAŞI DÖŞEME VE YOL DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA HIZ KAZANDIRDI

Kırıkhan Belediyesi havaların ısınması ile birlikte mahallelerde yol düzenleme ve kilit taşı döşeme çalışmalarına hız kazandırdı.

Yapılan çalışmalar kapsamında Ceylanlı Mahallesi eski Alan Yaylası yolunda yol düzenleme, Bahçelievler mahallesi ve Çamseki Mahallesinde kilit taşı döşeme çalışmaları yaptı.

Ayrıca birçok mahallede kilit taşı döşeme, asfalt yama çalışmaları rutin olarak devam ediliyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “Havaların ısınması ile birlikte kış mevsiminde olumsuz hava şartları ve fiziki nedenlerden dolayı bozulan yollarımızda asfalt yama, kilit taşı döşeme ve yol düzenleme çalışmalarımıza hız kazandırdık.

Kilit taşı döşeme, yol düzenleme ve asfalt yama çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” Dedi.