Hafif Yağmurlu

AYHAN YAVUZ; “SEVDİKLERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN HAYATI İÇİN LÜTFEN BOŞ ALANLARA ÇÖP ATMAYALIM”

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Mahallelerde bulunan boş arsa ve alanlara çöp atılmaması konusunda uyarı açıklaması yaptı.

Başkan YAVUZ; “ Değerli hemşerilerim. Ülke, Millet ve Kırıkhan olarak Koronavirüsü ile amansız bir mücadele veriyoruz.

Maalesef ki İlçemizde, ilimizde ve Ülke genelinde virüs illetinden dolayı Can kayıplarımız oldu. Halen bu hastalıktan kurtulmaya çalışan vatandaşlarımız var. Bir kez daha hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan (c.c.) Rahmet, ailelerine ve Yüce Milletimize başsağlığı, salgına yakalanmış kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.

Değerli hemşerilerim. Kırıkhan olarak üzülerek görüp şahit olduk ki ilçemiz genelinde bulunan boş arsalara ve alanlara çöpler atılmış ve maalesef atılmaya devam etmektedir.

Devlet ve Belediye olarak bütün birimlerimizle sizlerin hayatı ve sağlığı için gece-gündüz demeden tedbir çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Ancak mücadele sizlerle beraber hep birlikte el ele olursa başarıya ulaşılır ve bu illetten kurtulabiliriz. Aksi takdirde bu mücadelede, zincirin bir halkası olan sizler olmazsanız zafere ve istediğimiz sonuca varmakta başarısız oluruz.

Bu mücadeleyi, çocuklarımızın, torunlarımızın ve bütün sevdiklerimizin hayatı ve sağlığı için yapmalıyız.

İnanıyorum ki hiçbirimiz sevdiklerimizin hayatını kaybetmesini ve virüs illetine kapılmasını istemeyiz.

Belediye olarak her zaman olduğu gibi sizlerin emrindeyiz. Kırıkhan’ın 73 mahallesinin tamamında, her köşesinde çöp konteynırları bulunmakta ve Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından rutin olarak her gün çöp kamyonlarımızla Konteynırlardan çöpler alınmaktadır. Sizlerin hayatı ve sağlığı bizler için her şeyden daha önemli.

Lütfen Çöpleri boş alanlara, arsalara değil, çöp konteynırlarına atalım.

Şimdiden anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşamlar dilerim.” Dedi.