KIRIKHAN BELEDİYESİ İLE VAKIFBANK ARASINDA PROMOSYON ANLAŞMASI İMZALANDI

Kırıkhan Belediyesi ile Vakıfbank Kırıkhan Şubesi arasında 2019 yılı Maaş Promosyon anlaşması imzalandı.

Kırıkhan Belediyesi ile Vakıfbank Kırıkhan şubesi arasında imzalanan Maaş protokolü kapsamında Kırıkhan Belediyesi bünyesinde çalışan 85 kadrolu personele, üç yıllık peşin ve bir defaya mahsus olmak üzere toplamda 2.765,00 TL ödenecek.

Kırıkhan Belediyesinde gerçekleştirilen Promosyon sözleşmesi imza protokolüne Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile Vakıfbank Kırıkhan şube müdürü Okan Yaldıza vekalet eden müdür vekili Meltem Gülali ve İbrahim Sevincek birlikte imza attılar.

Başkan Yavuz konuya ilişkin yaptığı kısa açıklamada “Kırıkhan Belediyesi olarak her zaman işçilerimizin yanında olduk. Personellerimizin Maaşlarını ve hak edişlerini zamanında ödeyerek işçilerimizi sevindirdik, bundan sonra da sevindirmeye devam edeceğiz. Bu gün burada Vakıfbank Kırıkhan şubesi ile 2019 yılı promosyon anlaşmasını yeniledik. Tüm işçilerimize hayırlı olsun.” Dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM