6 TEMMUZ TÜRK ASKERİNİN KIRIKHAN’A GİRİŞİNİN 81. YIL DÖNÜMÜ VE 13. KAVUN FESTİVALİ PROGRAMI BELLİ OLDU

Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Türk Askerinin Kırıkhan’a girişinin 81. Yıl dönümü ve geleneksel hale gelen 13. Kavun festivali programı belli oldu.

Bu bağlamda; 6 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da Demokrasi meydanı (Ziraat bankası önü) ve Cumhuriyet alanı arasında Mehteran eşliğinde yürüyüş yapılacak. Akabinde saat 20.00’de Mesire alanında Mehteran gösterisi, saat 20.30’da en iyi kavun yarışması ve saat 21.00’de Konser etkinliği düzenlenecek.

Konuyla ilgili Kırıkhan Kaymakamlığı ve Kırıkhan Belediyesi tarafından yapılan açıklama da; “ Tarihi değerlerimize, gelenek, görenek, ananelerimize sahip çıkmak ve yeni yetişen nesillerimize öğretip bu değerlerimize sahip çıkmalarına katkı sağlamak amacıyla bütün halkımızı 6 Temmuz’da yapılacak kutlama etkinliklerine davet ediyoruz.” Denildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM