KIRIKHAN BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SPORCULARI, BAŞKAN YAVUZ’U ZİYARET ETTİLER

KIRIKHAN BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ SPORCULARI,  BAŞKAN YAVUZ’U ZİYARET ETTİLER

07.04.2017
Antalya’da yapılan Budokaido, Kyokushin, Ashihara Kata ve Kumite Türkiye Şampiyonasında ilçemize 3 Türkiye birinciliği, 1 Türkiye ikinciliği, 3’de Üçüncülük kazandıran Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Başkan Yavuz’u makamında ziyaret ettiler.

Budokaido, Kyokushin, Ashihara Kata ve Kumite Türkiye Şampiyonluğu yarışmasında 3 Türkiye birinciliği, 1 Türkiye ikinciliği ve 3 Türkiye üçüncülüğü kazanan sporcular, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’u makamında ziyaret ettiler.

Başkan Yavuz, Şampiyonada Kırıkhan’ın adını başarıyla duyuran sporcuları kutlarken, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Gençlerimizin kötü alışkanlıklar yerine sporla uğraşması, bedenen ve fikren spor yaparak kendilerini geliştirmesi ve başarılar kazanması bizim için çok önemlidir. Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve spor kulübü sporcularımız Antalya’da düzenlenen Budo Kai do Kiyokushin Karate Türkiye şampiyonasında 3 birincilik 1 ikincilik 3 te üçüncülük aldılar. Öncelikle Spor Kulübümüze bu başarıyı yaşatan tüm sporcularımızı, tek tek alınlarından öpüyor ve Ali Çeltik hocamızı da kutluyorum. Başarıda büyük payları olan, çocuklarını karate spor okulumuza gönderen ailelerimize, onları başarıya odaklayan ve çalıştıran Hocaları Ali Çeltik’e, Kulübümüzün başarılı olması için her türlü desteği veren Sayın Kaymakamımız Mustafa Erkayıran, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Bestami Gündüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne kulübümüz adına çok teşekkür ediyor ve onları kutluyorum. Başarımız asla tesadüfi değil. İnşallah başarılarımızın devamı gelecek. Bu da çok çalışmayla olur. Bizlerde elimizden gelen desteği çocuklarımız için esirgemeyeceğiz. Onlardan yeni şampiyonluklar bekliyoruz.“ dedi.