HATAY MİLLETVEKİLİ MEHMET ÖNTÜRK “GELECEK İÇİN, GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN KARARIMIZ EVET”

06.04.2017
Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK, gelecek nesiller için, güçlü bir Türkiye bırakmak adına halkımızın 16 Nisan günü seçim pusulasına EVET mührünü vurmaları gerektiğini söyledi.
Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, Ak Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Ayhan ŞIHCA ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Temsilcileri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları Esnaf ve Mahalle ziyaretleri kapsamında Hassa ve Kırıkhan’da yapılan bir dizi ziyaret ve toplantılarda, Yeni Anayasa Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi Reformuna neden EVET denilmesi gerektiğini halkımıza bir bir anlatarak, halkımızın sorularını cevaplayıp, vatandaşlarımızın kafalarındaki soru işaretleri ve tereddütlerini gideriyorlar.
“Mesele Memleket meselesi olduğu zaman 80 milyon olarak bir ve beraber hareket eden bir milletiz” diyen Milletvekili Mehmet ÖNTÜRK;
“16 Nisan’da Türkiye’nin bekası için sandığa gideceğiz, bu belki sandığa gittiğimiz en önemli seçim olacak. Çünkü Türkiye’nin siyasi tarihini değiştirecek bir karara EVET mührünü basarak vermiş olacağız.
Güçlü bir yönetim sistemi ile bundan sonra uzun vadeli hedefler yapan 2023-2071 hedeflerine doğru daha hızlı büyüyen bir Türkiye inşallah gelecek nesillerimize hediye edilecektir. Bu amaç için Türkiye’nin güçlü bir şekilde geleceğe yürümesi bu sistem değişikliğini yapması gerekir” diyen ÖNTÜRK tüm Vatandaşlarımızı 16 Nisan günü yapılacak anayasa reformuna EVET oyu vermesi için sandığa gitmelerini istedi.