Gök Gürültülü

KIRIKHAN BELEDİYESİ BÜTÜN CAMİLERDE TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi, Dünyayı ve Ülkemizi tehdit eden Koronavirüsü (Kovid-19) sebebiyle Hükümetin almış olduğu tedbirler kapsamında geçici bir süreliğine ibadete kapatılan Camilerin 29 Mayıs tarihi itibariyle kısmi olarak ibadete açılacak olması münasebetiyle bütün camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmaları yaptı.

Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında 73 Mahallede bulunan Camilerin tamamında Cami Bahçesini yıkama, Cami içerisinde temizlik ve dezenfekteleri yapıldı.

Kısmi olarak ibadete açılan Camilerimizde yapılan temizlik ve dezenfekte çalışmaları taraflı tarafsız her kesim tarafından takdirle karşılandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ; “Virüs illetinden dolayı kısa bir süre önce zorunlu olarak ibadete kapatılan, ebedi saadetimizin dünyadaki mihenk taşlarından biri olan camilerimiz 29 Mayıs Cuma günü itibariyle kısmi olarak ibadete yeniden açılıyor.

Kırıkhan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri adına 73 mahallemizde bulunan camilerimizin tamamında Temizlik ve dezenfekte çalışmaları yaptı.

Ülkemiz ve ilçemiz için güzel günlerin çok yakın olduğu inancıyla, kısmi olarak yeniden ibadete açılan camilerimizde kılacağımız namazlarımızın, yapacağımız dualarımızın kabul olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum.” Dedi.