KIRIKHAN BELEDİYESİ AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kırıkhan Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısı 04.08.2016 Perşembe günü saat 10:00’da Kırıkhan Belediyesi Meclis Salonunda Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ başkanlığında gerçekleşti.
Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ yaptığı açılış Konuşmasında;
15 Temmuz’da Milli İrade ve Demokrasimize karşı yapılan hain saldırının amacının Türkiye’nin Milli Birlik ve Kardeşliğini ortadan kaldırarak, ülkemizin işgal edilmesi olduğunu ifade edip, ülkemizde gelişen 15 Temmuz darbe saldırısı ve akabinde gelişen olaylar ve ilimizde alınan tedbirler hakkında açıklamalarda bulundu ve “Bu meclis toplantımız İlçemize, Bölgemize, Milletimize Hayırlara Vesile olsun” diyerek meclis üyelerine bugüne kadar gerçekleşen hizmetler hakkında açıklayıcı bilgiler verdi.
Daha sonra toplantıya geçildi ve gündemdeki maddeler okunarak gündemdeki Maddeler Meclis üyeleri ile birlikte müzakereler yapılıp oylanarak kabul edildi.
Kırıkhan Belediyesi meclis üyeleri Gündem dışı verdiği önergeyle; 15 Temmuz 2016 tarihinde Milli İrade ve Demokrasiye yapılan hain saldırıyı kınayan bir bildiri yayınladı. Akabinde ise ilçemiz 5 yol çatının isminin “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı” olarak isimlendirilmesi hususunda karar aldılar.
Başkan Ayhan YAVUZ Ağustos ayı belediye meclisi olağan toplantısına katılan, meclis üyelerine teşekkür ederek ve toplantıyı sonlandırdı.