KIRIKHAN BELEDİYE ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ESNAFLARIN USULSÜZ TAKTIĞI VİDALI DUBALARI SÖKTÜ

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri esnafların iş yerlerinin önüne usulsüz bir şekilde taktığı vidalı dubaları söktü.

Vatandaşlardan gelen yoğun şikayetler üzerine harekete geçen Kırıkhan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri Vidalı Dubaların sökülmesinin ardından gerekli yasal uyarıları yaptı.

Konuyla ilgili Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ Vatandaşlarımızın huzuru her şeyin üstündedir. Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın huzuru, sağlıklı ve hijyen alışverişi için gerekli bütün denetimleri periyodik olarak gece- gündüz demeden yapıyoruz.

Bu bağlamda bazı esnaflarımızın kendi iş yerlerinin önlerine taktırmış oldukları vidalı dubalar yaslara aykırı bir davranıştır. Zabıta müdürlüğü olarak vatandaşlarımızdan gelen yoğun şikayetler üzerine usulsüz takılan vidalı dubaların söküm çalışmalarını yapıp gerekli yasal uyarıları yaptık. Durumun tekrarı halinde gerekli cezai müeyyideler uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. 7/24 Mesai saati anlayışıyla sizlerin huzuru için çalışmalarımız dün olduğu gibi bugün ve bugünden sonrada devam edecektir.” Denildi.

ZABITA ŞİKAYET HATTI: 0 326 344 10 59