KIRIKHAN BELEDİYE BAŞKANI AYHAN YAVUZ’UN TAZİYE VE BİRLİK, BERABERLİK MESAJI

KIRIKHAN BELEDİYE BAŞKANI AYHAN YAVUZ’UN TAZİYE  VE BİRLİK, BERABERLİK MESAJI

KIRIKHAN BELEDİYE BAŞKANI AYHAN YAVUZ’UN TAZİYE VE BİRLİK, BERABERLİK MESAJI
18.08.2016
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, son günlerde artan terör saldırıları ve şehit düşen TSK ve Emniyet güçlerimizle ilgili taziye ve birlik, beraberlik mesajı yayınladı. Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;
” Bazı dış güçlerin tetiklemesiyle son günlerde hain teröristler tarafından bomba yüklü araçlarla Emniyet birimlerimize terörist saldırıları yapılmaya başlanmıştır. Önceki gün Van, bugün Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan bombalı saldırılarda birçok emniyet mensubumuz ve sivil vatandaşımız şehit olmuştur. Şehitlik mertebesine erişen tüm kardeşlerimize Allahtan Rahmet, Şehit ailelerimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Yüce Milletimize başsağlığı diliyorum.
Bir kez daha görülmektedir ki bu menfur saldırıların tek hedefi, ülkemizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine darbe vurmaktır. Böyle haince saldırılardan medet bekleyenler, hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacak ve muvaffak olamayacaklardır. Hainler bilmelidir ki, gerçekleştirilen kalleşçe saldırılarda canlarını feda eden aziz şehitlerimiz Türk Ulusunun yüreğinde sonsuza kadar yaşayacaklardır. Hiçbir kalleş saldırı, hiçbir hain pusu milletimizi beraber yaşama kararlığından, vatanımızın bölünmez bütünlüğünden döndüremeyecektir. Her zaman söylediğimiz gibi terörün dili, dini, ırkı ve milleti yoktur.
Yaşanan bu saldırıları lanetle ve nefretle kınıyor, Emniyet Güçlerimize yönelik düzenlenen saldırılarda şehit olan bütün şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun.”
Ayhan Yavuz
Kırıkhan Belediye Başkanı