TAŞOLUK, BALARMUDU VE BEKTAŞLI MAHALLELERİMİZDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

BAŞKAN YAVUZ ÖNCÜLÜĞÜNDEKİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İLÇEMİZ GENELİNDEKİ ULAŞIM SORUNLARINI BİTİRMEYE KARARLI
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un ilçemiz Kırıkhan’ın ulaşım sorunlarını en az seviyeye indirme hedefi doğrultusunda hız kesmeden çalışan Kırıkhan Belediyesi Fen İşleri ve Muhtarlıklar Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Yavuz’un verdiği talimatlar doğrultusunda; Balarmudu, Bektaşlı ve Taşoluk Mahallelerimize Asfaltlama ve kilit taşı çalışmaları gerçekleştirdi.
Başkan YAVUZ’un göreve geldiği 30 Mart’tan bu güne kadar ilçe genelinde toplam;
400 bin m2 parke taşı, bordür taşı, kaldırım kilit taşı, yağmur suyu oluk taşı döşenirken, ayrıca 120 km’lik yolun da asfaltlaması yapıldı.
Başkan Yavuz, yapılan çalışmaları yerinde incelerken vatandaşlarla ve muhtarlarımızla yaptığı sohbette; “3 mahallemizde başlatılan insan odaklı çalışmalar tamamlanmış olup, bundan sonra halkımız yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtulmuş oldular. Belediyemizin programlı çalışmaları kapsamında diğer mahallelerimizde çalışmaların devam edecek. Yapılan kalıcı hizmetlerimiz mahalle halkımıza hayırlı olsun. “HİZMETLERİMİZLE İLÇEMİZİN HER NOKTASINDA VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” dedi.

VATANDAŞLARDAN, İLÇE GENELİNDEKİ TÜM MAHALLELERİ KALICI HİZMETLERLE BULUŞTURAN BAŞKAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR
Mahallelerine yapılan hizmetler için Başkan Yavuz’a teşekkür eden vatandaşlar ve mahalle muhtarları, Kırıkhan genelinde sunulan hizmetleri kısıtlı bütçe ve araç gereç yetersizliğine rağmen mahallelerine ulaştıran Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a çözüm odaklı hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

_DSC6762-2