KIRIKHAN BELEDİYE BAŞKANI AYHAN YAVUZ; DÜNYA LİDERİMİZİN DÜSTURU IŞIĞINDA ZALİME KARŞI MAZLUMUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, “Dünyaya örnek, Dostu coşturan, düşmanı çatlatan “Zeytin Dalı Operasyonu” sonrasında Afrin, Cinderesi, Mabatlı, Şeyhhadid ve Şaran bölgelerinde; Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Kumlu Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve Kumlu Belediye Başkanı İbrahim Paç ile birlikte Afrin’e gidip bölgede incelemelerde bulundu.
İnceleme çalışmalarının ardından açıklama yapan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Zalimlere Karşı Mazlumun yanında olan, sadece Türkiye’nin değil dünyanın kaderi haline gelen, arabuluculuk yapıp dünyayı 3. Savaş cehenneminden kurtararak “DÜNYANIN ABİSİ” olan Dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve kararlılığı ile Türk Silahlı Kuvvetlerimize vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda 20 Ocak 2018 Tarihinde başlayan ve 18 Mart 2018 tarihinde Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümünde Zaferle nihayetlenen Afrin Zeytindalı operasyonları dostu coşturup, düşmanı çatlatıp dünyaya örnek olmuştur.
Dünya liderimizin ilkelerini düstur edinmiş neferler ve hizmetkârlar olarak operasyonlar sonrasında, bölge halkının sorunlarını giderebilmek adına, bölge halkının sağlıklı ortamda yaşamalarının temini için temizlik, ilaçlama, şehircilik anlamında ki hizmetlerimizin yanı sıra bölgenin yeniden imarına yardımcı olabilmek adına inceleme ve planlama çalışmaları yaptık.
Din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın yapmış olduğumuz bu hizmetlerle tüm dünyaya “İNSANLIK VE MEDENİYET DERSİ” vermeyi nasip ettiği için yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun.
Dün – Bugün olduğu gibi bugünden sonrada Dünya liderimizle birlikte zalimlere karşı mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.