Açık

HİZMETLERİMİZ AMANOSLARIN ZİRVESİNDEN SURİYE SINIRLARINA ULAŞTI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, göreve geldikten sonra hizmet ekibiyle birlikte yaptığı asfalt çalışmalarıyla Amanoslardaki Fenk mahallesinde zirve yaptı. Şimdi ise zirvedeki asfalt hizmetinin bir ucunu Suriye sınırına taşıyan Başkan Yavuz yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Kırıkhan’a hizmet sevdası ile yola çıktık ve Siz değerli hemşerilerimizin sayesinde halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Hizmetlerimiz Amanosların zirvesinden Suriye Sınırlarına kadar ulaştı. Dönemlerin imkansızlıkları sebebiyle yıllardır sahipsiz bırakılmış Amanosların, Kimsesiz kalmış Fenk Mahallesinin yolunu asfaltlayarak Zirve yaptıktan sonra şimdi de Hizmette sınır tanımayarak Suriye sınırında bulunan mahallelerimizin, çamur ve taşlı yollarını da asfaltlayarak hizmetlerimizi Suriye sınırlarına ulaştırdık. Fen İşleri Müdürlüğüne verdiğimiz özel talimatlar doğrultusunda yapılan çalışmalarla Çataltepe, Kalekamberli, Adalar, Başpınar, Sucu, Toklucu, Delibekirli, Çamsarı, mahallelerimizin yollarının asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar toplamda, 400 Bin metre kare parke taşı, bordür taşı, kaldırım parke taşı, yağmur suyu oluk taşı döşedik. Ayrıca; 100 Km. asfalt dökerek ilçemizin % 95’ni çamur deryasından kurtardık. Geri kalan kısımları da Fen İşleri ve Muhtarlıklar Müdürlüğümüzün yapmış olduğu plan ve programlar çerçevesinde bu yaz döneminde bitirmeyi hedeflemekteyiz.

Bizim Kırıkhan’la ilgili hayallerimiz çok büyük. Milletvekilimiz Mehmet Öntürk’ün büyük destekleri ile hayallerimiz bir bir gerçeğe dönüşüyor. Hizmetlerimizi sınırlara kadar ulaştırmış isek, bunu hep birlikte, bir olarak, birlik olarak, diri olarak başardık. Bu birlik ve Beraberliğimiz daim olup halkımız desteklerini arttırdığı sürece, Kırıkhan için hepimizin hayalleri gerçeğe dönüşmeye devam edecektir. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetler memleketimize hayırlı, uğurlu olsun.

ADALAR3

BAŞPINAR