Açık

HESOB KIRIKHAN’DA ÖNEMLİ TOPLANTIYA İMZA ATTI

Hatay Esnaf ve Sanayi Odaları birliği ( HESOB), 11 Kasım 2018 Pazar günü sabah saat 09.00’da Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisinde Kırıkhan ve Hassa ilçelerindeki Sanayi esnafların sorunlarının dinlendiği ve Hatay’a yapılması hedeflenen projelerle ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Kırıkhan Karma Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Cihangir, Ak Parti Kırıkhan ilçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Erhan Yavuzyılmaz, çeşitli esnaf oda başkanları ve sanayi esnafları katıldılar.

Toplantıda, Kırıkhan mobilyacılar sanayi sitesi, Kırıkhan organize sanayi sitesi, önümüzdeki yıl yapılacak Tarım fuarı çalışmaları, mevcut sanayi sitesinin genişlemesi ana başlıkları işlenirken, ayrıca toplantıda esnafların sorunları dinlenip çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.