Açık

GENÇLİK HAFTASI KIRIKHAN’DA TÖRENLE KUTLANDI

15 -19 Mayıs Gençlik Haftası İlçemizde yapılan törenle kutlandı.

Sabah saat 09:30’da Cumhuriyet alanında yapılan tören Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bestami GÜNDÜZ tarafından Atatürk büstüne çelenk konulması, Şehitlerimiz için Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okumasıyla başladı.

ABD’nin büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını Gazze sınırında protesto eden Filistinlilere İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu şehit olan 55 Filistinli Müslüman kardeşimiz için dualar okundu ve Vahşet üzerine vahşete imza atan İsrail Devleti lanetlenerek kınandı.

Büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen törene Kırıkhan Belediye Başkan Yardımcısı Uğur POLAT,  AK parti ilçe Başkanı Ömer Erdal ÇELİK ve yönetim kurulu üyeleri,  MHP İlçe Başkanı Erhan YAVUZYILMAZ ve yönetim kurulu üyeleri, kurum müdürleri, Meclis üyeleri, Muhtarlar, Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman DURGUN ve yönetimi, Okul müdürleri ve çok sayıda gençlerimizin katıldılar.