Açık

DELİBEKİRLİ MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN YAVUZ’A SEVGİ SELİ

Delibekirli Mahallesinde yapımı devam eden Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yavuz’a Delibekirli mahalle sakinleri sevgi selinde bulunarak sabah kahvaltısına davet etti.
Mahalle meydanında gerçekleştirilen kahvaltı programına İlçe Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak Parti İlçe Başkanı Ö.Ayhan Şıhça, Belediye Meclis üyesi Yahya Yayan, Mahalle muhtarı Bestami Boz, Basın Mensupları ve mahalle sakinleri katıldı.
Programda konuşma yapan mahalle muhtarı Bestami Boz; “Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz Kırıkhan için büyük bir şanstır. Kendisine bütün Kırıkhan’a ve özellikle de mahallemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı mahallem adına sonsuz şükranlarımı sunarım.
Daha sonra söz alan Başkan Yavuz; “Bizler sizlere hizmet için varız. Yaşanabilir bir Kırıkhan için hep birlikte el ele vererek Kırıkhan’ı hak ettiği yerlere getireceğiz. Delibekirli mahallemize başlatmış olduğumuz asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa Mahallemize fazlasıyla yapacağız. Bütün hizmetlerimiz şimdiden mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.