CAMİLERİMİZİN TEMİZLİĞİ BELEDİYENİN GÜVENLİ ELLERİNDE..

16.12.2015
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerince camilerimizin temizlenmesi ve hijyenik hale getirilmesi hizmetleri aralıksız olarak devam ediyor.
Kırıkhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bu hizmetler neticesinde camilerimizde ibadet eden vatandaşlarımız, ibadetlerini daha hijyenik ortamda ve huşu içerisinde yerine getirirken, Kırıkhan Belediyesince yapılan bu hizmetler halkımızın da haklı olarak takdirini kazanıyor.
Cami cemaati ve halkımız, camilerimizin temizlenerek hijyenik bir ortam sağlanması ve ibadete hazır hale getirilmesi konusunda desteklerini esirgemeyen Başkan Ayhan Yavuz’a ve Temizlik işleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiklerini belirtiyorlar.
Kırıkhan Belediyesi Temizlik personelinin üstün gayretleri ile ilçemizin temizlik sorununda sınır tanımazken, ilçemizin en ücra köşesine kadar uzanan hijyen ve temizlik işlerinin Kırıkhan’da ilerleyen zamanlarda da her noktada devam edeceği belirtiliyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM