BAŞKAN YAVUZ’UN HİZMETLERİ DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

12.04.2017
Hizmette sınır tanımayan Kırıkhan Belediyesi, bahar mevsiminin başlayıp havaların ısınmasıyla birlikte kilit taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarıyla birlikte yapılan genel hizmet projelerine de hız verdi.

Başkan Yavuz, seçimlerden önce söz verdiği hizmetleri bir bir gerçekleştirirken ilçenin gelişimine katkı sağlamaya da devam ediyor. Kırıkhan’ın 73 mahallesinden 62’ının yollarında çalışmalar tamamlanırken geriye kalan 11 mahallede ise programlar dâhilinde mevsim şartlarının da düzelmesiyle birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kilit taşı ve asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor.
Kırıkhan’da hizmet çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirten Başkan Yavuz Kırıkhan Belediyesince yapılan hizmet çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için bütün birimlerimizle gece gündüz demeden koordineli olarak çalışmaktayız. İlçemizin muhtelif mahallelerinde hem bozulan asfaltlar tamir edilirken hem de aciliyet gerektiren mahallelerimizde yeni asfaltlama ve yol yapımı çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. En kısa sürede ilçemizin bütün mahallelerinde asfalt ve kilit taşı yapılmayan yolumuz kalmayacaktır. Halkımıza ne söz verdiysek bir bir yerine getiriyoruz.
Asfalt ve Kilit taşı dışında diğer söz verdiğimiz hizmetlerimizden Sportif Parklar, Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisleri, Çok Amaçlı Sosyal Tesisler, Asfalt Şantiyesi, Kilit Taşı şantiyesi, Taşocağı Tesisi, Kanal Sokak Projesi, Çocuk Parkları, Hurdacılar Sitesi, Ketem Merkezi, Yapay Şelaleler, Nikah Salonu, ücretsiz otopark, yeni sanayide 80 ek işyeri, Süs Havuzları gibi projelerimiz tamamlanarak halkımızın hizmetine sunuldu.
Yüzme Havuzu, Üniversite, Lise Kampüsü, Doğalgazın ilçemize kazandırılması ve borularının toprak altına döşenmesi çalışmaları, Osmanlı ve Çocuk Köyü projesi çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları, 6 adet yeni çocuk parkının yapılması çalışmaları yoğun bir tempo içerisinde devam etmekte olup 2017 yılı içerisinde bu hizmetlerimizi de halkımızla buluşturmayı hedefliyoruz.
Organize Sanayi Kurulum çalışmaları, Araç Muayene İstasyonu, Kültür Merkezi ve Kültür Han Projesi, Kapalı Spor Salonu gibi diğer projelerimizin ise fizibilite ve proje çalışmaları tamamlanmış durumda. Cumartesi Pazarına kuracağımız Pazar Kompleksinin ise şu anda kamulaştırma çalışmaları tamamlanmak üzere. Yaptığımız her şeyi güzel Kırıkhan’ımız ve siz değerli halkımız için yapıyoruz. Kırıkhan halkı her zaman hizmetlerin en iyisini hakediyor. ” dedi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM